7 Mart 2016 Pazartesi

SANA SARI LALELER ALDIM ÇİÇEK PAZARINDAN...




Geçenler de evimizde üniversiteden bir arkadaşımı misafir ettim. Hani bazen araya zaman ya da mesafe girse de tekrar bir araya geldiğinizde  kaldığınız yerden devam edebilirsiniz ya bazı dostlarınızla.. İşte bizim hikayemiz de tam olarak böyleydi. Bir süre koptuk, görüşemedik, sonra o beni buldu, konuştuk, buluştuk ve işte kaldığımız yerden devam edebiliyoruz :)) Demek ki birbirimizin samimiyetine güvenmişiz ve birbirimizi gerçekten sevmişiz :) 

Neyse ne diyordum işte o gün pek sevgili arkadaşım bize geldiğinde, her yeni gelen misafire evi gezdirmek adetten olduğu üzere bende evimizi gezdirdim. Sonra arkadaşım durup "Aaa ben bunları instagram da görmüştüm " dedi. Bundan doğal ne olabilir diye düşünürken ben o devamını getirdi. Meğerse fotoğraflarımı stüdyoda çektiğimi sanıyormuş, yani başka bir değişle evi stüdyo sanmış :)) Epey güldük tabi . 
Sonra ben birazcık düşündüm bunun üzerine. Biraz ona da hak verdim sanırım . Niye diyecek olursanız evim benim stüdyom çünkü :) Evim Dergisi'n de Ev&Ben köşesine yaptığım herşeyi evim de çekiyorum. Nasıl yapıyorsun, nasıl karar veriyorsun diyenler var. Onu da bir daha ki sefere kamera arkası görüntülerle anlatayım sizlere olur mu ? :)

Nereden girdin, nereden çıktın diyeceksiniz şimdi bana biliyorum ama konu başlığı sarı lalelerken ona da değinmeden edemeyeceğim. Migros'a bu ara sık sık laleler geliyor. Zaten mevsimi ama hani böyle vazonuza koyup arada seyretmek isterseniz aklınızın bir köşesinde bulunsun Migros. Sevgilinizden, eşinizden çiçek almak elbette çok güzel bir duygu ama siz arada kendiniz için de alın olur mu ? :) 

Musmutlu haftalar herkese.. 








4 yorum:

  1. Eviniz ne güzelmiş... bu arada evim dergisinde yazdığınızı bilmiyordum süreklimi yazıyorsunuz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :)) Evet 2015 Ocak'tan beri Ev&Ben köşesinde kendin yap projeleri sunuyorum :)

      Sil
  2. Projelerin harika, çok beğeniyorum!

    YanıtlaSil