12 Nisan 2016 Salı

EVİM EVİM GÜZEL EVİM :)


İnsanın kendini en mutlu, en huzurlu, en rahat hissettiği yer neresidir? Tabi ki evi :) Ev öyle bir şey ki sadece kafanı sokacağın bir yer değil, sığınılacak bir liman, seni anlatan, seni yansıtan yegane yer.. Dışarı çıksanız bile, bir başkasına misafirliğe gitseniz bile, en son cümle hep "Ohh evim gibisi yok!" oluyor genelde hiç dikkat ettiniz mi? Evimiz gibisi yok gerçekten. Şükretmemiz için bir neden.. Allah dışarıda kalan evsiz barksızların yardımcısı olsun..


En son postumda bahsetmiştim ya balkonumu sezona açmak istiyorum artık diye. Ben açtım balkonu sezona da bu sefer de hava kapadı :) Yine de öyle çok oturulmayacak gibi değil. Hatta hafta sonu misafirimizle baya bir kahvaltı keyfi yaptık. 

Balkon kültürü küçüklükten beri var bende. Eski evimizde ben daha ilkokuldayken falan balkonun bir köşesine küçük bir ev kurardım kendime, evcilik oynardım. Büyüdüm, bir başka eve geçtik ama bizde durumlar değişmedi. Annemlerle yaz akşamları sık sık oturur, yemeğimizi yer çayımızı içerdik. Evlenmeden önce de evimin balkonlu olmasını istiyordum ve kısmetmiş ki oldu. Şimdi bu balkon bizim için tatlı, minik bir oda gibi. Her gelende sağolsunlar aynı hisleri paylaşıyorlar ki bizimle hep söylüyorlar, gelsekte otursak keyif yapsak balkonunda diye :) Bende onları burada ağırlamaktan zevk duyuyorum her zaman.

Bugün de sizler davetlisiniz, hadi buyrun :) Bir göz atın, hatta oturun, kahvelerde benden ;)
















1 yorum:

  1. güle güle otur evinde tatlim, sahane dekorasyon bayildim :)

    YanıtlaSil