10 Mayıs 2016 Salı

EVİM'DE NELER OLUYOR ?


Herkese merhaba :) Çok uzun bir ara verdim biliyorum :( Elde olmayan sebeplerden diyelim. Mayıs ayı yine hareketli başladı. İşler güçler bitmiyor. O yüzden ne bloga ne instagrama vakit ayırabildim.
Bugün hem Nisan ayından kalan hem de Mayıs ayıyla birlikte yeni gelen projelerden bahsetmek istedim sizlere. Bildiğiniz üzere geçen ay Evim Dergisi'nin 10. yılıydı ve bende ekip çekimine katılmak için İstanbul'daydım bir günlüğüne. Çekim oldukça zevkli ve neşeli geçti. 10 yıl boyunca müthiş emeklerle hazırlanan ve her ay sizin beğeninize sunulan bu güzel dergiyi sizlerde evlerinize konuk ederek bizleri çok mutlu ediyorsunuz :)

Bu ay ise "Renkli Yaratıcı Fikirler" adı altında tam 6 proje hazırladım sizlere. İster balkonunuz için, ister evinizin bir köşesini renklendirmek için kullanabileceğiniz birbirinden güzel ve eğlenceli bu 6 projeyi ve tabi ki Evim'in dopdolu içeriğini kaçırmayın derim :)

Benden şimdilik bu kadar.. Ama yeni projelerle geri döneceğim ;) Görüşmek üzere...







2 yorum:

  1. Belçim'cim zevkle okuyorum hem blogunu, hem de dergi projelerini! Keşke daha çok buralarda olsan :)
    Çok sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynepcim çok çok teşekkür ederim bu güzel yorumun için :) Bende daha çok buralarda olmak istiyorum ama bu aralar biraz böyle oldu. Telafi ederim en kısa zamanda inşallah :) Sevgiler benden de hem de çokkkkk :)

      Sil