9 Haziran 2016 Perşembe

ALTIGEN VE ÜÇGEN RAFLAR


Çok ucuza hem de el emeği göz nuru raflar yapmak ister misiniz ? :) Yapılışı çok çok kolay olan bu rafların üçünü (boya hariç) 6 TL ye mal ettim. Evet komik ama gerçek :)
Gelelim aşamalara.. Bildiğiniz çöp şiş, paketten 24 tane falan çıkıyor sanırım. Paketi 1.5 TL. İşte bu enli çöp şişleri üst üste gelecek şekilde yapıştırıp üçgen ve altıgen şekiller oluşturuyoruz. İster japonla yapıştırın isterseniz silikon tabancayla. Ben ilk başta japonla denedim ama silikon tabanca çok daha güzel yapıştırıyor. 
Ardından da sprey boya ile kırmızıya boyadım ve duvarıma astım. İşte bu kadar.. :) İsterseniz ( yani o kadar sabrınız varsa) tüm duvarı bile kaplayabilirsiniz bu raflarla.
Umarım proje hoşunuza gitmiştir :) 
Gelelim son gelişmeye.. Bildiğiniz üzere karabatak misali bir kaybolup bir çıkıyorum ortaya. Her ayın başı biraz yoğun oluyor benim için, harıl harıl bir şeyler hazırlıyorum dergiye. Son gelişme ise artık sizlerle video üzerinden de buluşacak olmamız :)) Bundan sonra Evim Dergisi için yaptığım projelerden her ay 2 tanesini video olarak da izleyebileceksiniz :)
Şimdilik benden bu kadar.. Son bir sorum olacak gitmeden.. Bu yaptığım projeleri kendi youtube kanalımda da görmek ister misiniz ? Bu hoşunuza gider mi? Benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Hayırlı, mutlu ramazanlar diliyorum herkese :) Bereketli geçsin..











3 yorum: