9 Haziran 2014 Pazartesi

MY DECORATION IDEAS



Yakın zamanda çalışma odamızın dekorasyonuyla ilgili değişiklikler yapmak istediğimden bahsetmiştim sanırım. Aslında bu işe giriştiğimde ortamın havasını değiştirmek, birkaç güzel yenilik katmak için çok fazla bütçe ayırmama gerek olmadığını farkettim. Yanıma sadece hayal gücümü aldım ve nasıl bir oda istediğimi hayal ettim. 
Odamızın tek duvarını, taş efektli duvar kağıdı ile kapladıktan sonra İkea'dan aldığımız rafları monte edip, üzerini minik aksesuarlarla doldurduk :)
Devamı için takipte kalın :)










































6 yorum:

  1. Çok güzel görünüyor. Orjinal olmuş:) Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  2. Şöyle detaylı bir ev postu istiyorum senden ama parça parça değil hertarafı bir postta geniş açı ile :)))) çok zevklisin insan merak etmeden duramıyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Payetcim çok teşekkür ederim gerçekten o senin güzel gözlerinin güzel görüşü :)) inş birgün yaparım post ama ondan önce belki sen gelirsin :))

      Sil
  3. Merhaba, bloğun sade yapısı çok hoşuma gitti. Uzun zamandır blog yazma isteğim tekrar harekete geçti ( ah! nerdeee?) Duvar çok iyi bir fon oluşturmuş. Ancak rafların sayısı, hizası ve rengi zayıf kalmış. Oysa çok iyi bir gözünüz, rafine bir zevkiniz var. Aksesuarların sayısının az tutulmuş olması ve seçimi ise çok hoşuma gitti. Özellikle tavşan.Bu arada Ece Temelkuran'ı çok severim, "Ve dağlar yankılandı" yı ise hala okumaktayım.İlk iki kitabı da çok sevdim.
    İlk kez bir bloğa olumsuz bir yorum bıraktım umarım incitmemişimdir. Bir de ilk kez "nerden aldınız acaba?" diye sorucam. Demek ki söylenildiği gibi her şeyin bir ilki var. Duvar kağıdı öyle doğal durmuş ki nereden aldınız sakıncası yok ise paylaşabilir misiniz? Sevgiler...
    Not:Fotoğraflarınızda ışığı çok iyi kullanıyorsunuz fotoğraflar harika.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Nihal Hanım :) Öncelikle olumlu yönde eleştirel olan yorumunuz için çok teşekkür ederim. Ayrıca incinmek bir yana bu tarzda bir yorum aldığım için memnun oldum :)
      Duvar kağıdı fazla hareketli ve göz yorabilecek cinsten olduğu için rafları sadece masayı hizalayacak şekilde ayarladım ve sayısını az tuttum. Raflarda ki kitaplarımı bende çok seviyorum ayrıca, hepsini zevkle okudum :)
      Duvar kağıdını Bauhaus'tan almıştım. Farklı renkte ve desende olanları da mevcuttu ayrıca :) Umarım yakın zamanda sizde blog alemine katılırsınız :) Tekrar teşekkür ederim sevgiler :)

      Sil